ALIANCES PERSONALITZADES

aliances personalitzades barcelona

Creo les vostres aliances personalitzades

T’has imaginat que la vostra història pot ser el punt de partida per dissenyar les vostres aliances personalitzades?
Creo els vostres anells personalitzats al meu taller, amb els metalls nobles que preferiu; or o plata, per plasmar la vostra idea i portar uns anells únics i exclusius.

unes aliances de disseny personalitzades per a tota la vida

Penseu la vostra idea d’aliances i amb les meves mans la traslladaré a disseny fins arribar el resultat final.

Endinseu-vos al meu taller artesanal i junts mirarem totes les possibilitats creatives per plasmar la vostra història a les vostres aliances.

Trieu els metalls nobles, or i plata, amb els que voleu que treballi i dissenyi els vostres anells exclusius.

Sentiu-vos partíceps del procés d’elaboració de les vostres aliances en tot moment, de principi a fi.

Els anells nupcials sempre s’han posat al dit anular vinculat amb el cor. Entra a un taller on tot es fa de manera artesanal i amb cura per elaborar uns anells únics que connecten amb els vostres cors.

Si ho desitgeu i teniu or vell, de les dues famílies, puc fondre i transformar el metall en aliances carregades de significat.

ALGUNES DE LES ALIANCES PERSONALITZADES QUE HE FET

Diuen de la meva feina...

Si voleu unes aliances originals dissenyades a partir de la vostra història, exclusives i úniques per a vosaltres, contacta amb mi per poder elaborar-les amb les meves mans de forma totalment artesanal.

Aconsegueix el teu
10%
de descompte
Omple el formulari i rebràs un codi de descompte directe en el teu email. També t’explicaré coses sobre les pedres, com cuidar les teves joies i molt més.
Informació bàsica sobre Protecció de Dades. Responsable: Núria Calsapeu Finalitat i tractament: donar accés al contingut sol·licitat i enviar comunicacions comercials relacionades Legitimació: Consentiment de l'interessat Drets: Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les dades a info@nuricalsapeu.com. Informació addicional: en la meva Política de Privacitat pots consultar més informació detallada sobre Protecció de Dades.