Aviso legal

Per a qualsevol incidència, reclamació o exercici dels seus drets, l’Usuari podrà enviar un correu electrònic a l’adreça info@nuriacalsapeu.com

 

PROCEDIMENT I FORMA DE PAGAMENT DELS PRODUCTES

En el termini màxim de 24 hores, Núria Calsapeu i Culubret enviarà un correu electrònic a l’usuari, confirmant-li la compra. Aquest correu electrònic assignarà un codi de referència de la compra, i detallarà les característiques del producte, el seu preu, les despeses d’enviament i les dades de les diferents opcions per efectuar el pagament dels productes a Núria Calsapeu.

L’Usuari que adquireixi un producte a través de la Botiga haurà d’efectuar el pagament mitjançant els sistemes de pagament específicament detallats.

Núria Calsapeu arxivarà els documents electrònics en què es formalitzi el contracte, remetent una còpia a l’usuari una vegada feta la compra.

La confirmació de la comanda enviada no té validesa com a factura, només com a comprovant de compra. Núria Calsapeu enviarà juntament amb el producte comprat, la factura corresponent al mateix.

DRET DE DESISTIMENT

L’usuari té un dret de desistiment pel qual podrà posar-se en contacte a través del correu electrònic a la següent adreça: info@nuriacalsapeu.com  i desistir de la compra en un termini no superior a set dies hàbils, comptats a partir de la recepció del producte. El producte s’haurà d’enviar juntament amb el seu embolcall original i en perfecte estat.

El desistiment comporta la devolució de l’import pagat. El termini per a aquest abonament serà l’establert en la Llei, després d’haver rebut el producte objecte en perfecte estat de conservació.
No es pot exercir el dret de desistiment quan el Producte no es retorni en el seu embalatge original i quan el producte no estigui en perfecte estat.
L’usuari no tindrà dret a desistir de les comandes especials o personalitzades.

En el cas de les peces que presentin algun tipus d’anomalia o desperfecte per causa aliena a el client, Núria Calsapeu es compromet a reparar i / o tornar a fer la peça o element que correspongui. En aquest sentit, l’usuari ha de tenir en compte que cada element material disposa d’unes particularitats formals que fan que algunes joies o pedres es puguin veure completament diferents.

ENVIAMENT

Envio totes les meves joies amb número de seguiment i una assegurança.

Els enviaments que faig són a tot Catalunya, Península i Comunitat Econòmica Europea. A  la Península es fan amb Correos Express 24h.

Arriben a la vostra destinació d’un dia per l’altre i és important tenir el vostre telèfon pel servei de missatgeria

El cost dels enviaments es correspon amb la destinació en qüestió. L’ enviament del transport a la Península és gratuït, excepte Illes Balears 13€, Illes Canàries 18€, Ceuta i Melilla 40 €.

Els enviaments a Europa es fan amb Correu Certificat amb l’empresa de Correos. L’import del transport és de 40€.

Temps Estimats dels enviaments Certificats:

Europa: 6-8 dies laborables

També treballo amb servei de missatgeria Correos Express. Aquest tipus d’enviament és més car però s’entrega en uns 3-4 dies. 

Sempre faig els possibles per tal de complir aquests temps d’entrega, però no els puc garantir ja que no depèn només de mi. Els temps d’entrega també serà diferent depenent del mètode d’enviament que es trii.

 

PROCESSAMENT DE LA COMANDA

El temps que necessito per preparar cada un dels enviaments varia. La majoria de les vendes són enviades entre dos i cinc dies després de la compra.

Per peces fetes per encàrrec el temps estimat és de 10-30 dies. Depèn molt del tipus d’encàrrec.

 

ADUANES I IMPOSTOS

Les possibles taxes de duana, en cas de produir-se, seran sempre a càrrec del comprador.

Si per algun motiu, que li fos imputable, no pogués complir amb la data de lliurament, Núria Calsapeu contactarà amb l’usuari per informar d’aquesta circumstància i, aquest podrà triar seguir endavant amb la compra establint una nova data de lliurament o bé anul·lar la comanda amb el reemborsament total del preu pagat. En qualsevol cas, els lliuraments a domicili es realitzen en dies laborables.

Núria Calsapeu no es fa responsable dels enviaments que es perdin o es facin malbé durant l’enviament. Però si hi ha qualsevol problema estaré encantada de col·laborar amb vosaltres i trobar una solució plegats. 

Transports gratuïts per a tots les comandes superiors a 300 €.

Els riscos que els productes es puguin derivar seran a càrrec de l’Usuari a partir del moment del seu lliurament. L’Usuari adquireix la propietat dels productes quan Núria Calsapeu rep el pagament complet de totes les quantitats degudes en relació a la compra efectuada, incloses les despeses d’enviament, o bé en el moment del lliurament, si aquesta té lloc en un moment posterior a la recepció completa de l’import objecte de pagament per Núria Calsapeu.

 

CANVIS I DEVOLUCIONS

M’agrada que estiguis content amb la joia que has comprat per tant ofereixo canvis en la majoria de les meves peces. Em pots contactar 24 hores despés d’haver rebut la peça per tal de concretar el canvi.

Les peces han d’estar en les mateixes condicions que s’han rebut i s’han de retornar per correu certificat (amb número de seguiment) o missatgeria amb el mateix embalatge. Els gastos d’enviament de la devolució corren a càrrec del client.

No accepto Canvis ni Devolucions de peces modificades i/o fetes per encàrrec.

 

 

PREGUNTES FREQÜENTS

ENTREGA

Totes les meves joies s’envien dins una caixeta amb la meva firma, preparades per regalar.

PECES PER ENCÀRREC O PERSONALITZADES

Actualment accepto encàrrecs, em pots escriure si vols una peça en concret o una montura per una pedra que tinguis. 

Els Cupons i els Descomptes no s’apliquen a les peces fetes per Encàrrec. 

 

INSTRUCCIONS PER CUIDAR LES JOIES

Les peces de plata com més les portis més brillaran ja que els olis corporals prevenen la oxidació.

Si necessites netejar alguna joia segueix aquestes intruccions:

-Fes servir un raspall de dents vell amb sabó de rentar plats i aigua que prèviament s’ha bullit.

-Deixa les peces un temps dins de l’aigua calenta i suaument vas netejant la joia amb el raspallet.

-Finalment amb un drap les asseques i també et pot servir per acabar d enetejar un secador de cabells.

No utiltzar productes químics, com líquids i cremes, o ultrasons amb peces que portin pedres o perles. Em pots demanar quines pedres poden estar en contacte amb aquest tipus de productes. 

PLATA OXIDADA

Algunes persones oxiden la plata i altres la netegen. Si la teva joia està oxidada, amb el temps i l’ús, l’òxid anirà marxant. Em pots escriure i t’explicaré com pots tornar a oxidar la teva joia perquè sigui de nou fosca. 
No netejar ni utiliutzar productes abrasius amb les peces oxidades. 

POSAR A MIDA

Puc posar a mida la majoria de les meves peces gratuïtament, per tant si vols un anell amb una mida diferent, escriu-me i treballarem junts per fer que et vagi bé. 

Estaré encantada d’ajudar-te a trobar la teva talla de dit, només has de medir el diàmetre interior d’un anell que et vagi bé i enviar-me aquesta medició.