JOIES PERSONALITZADES

joies personalitzades barcelona

Creo les teves joies personalitzades

Tens algun símbol, element de la naturalesa o tresor trobat que t’inspiri especialment i sigui important per a tu? T’has imaginat que es pot reflectir en una joia? Elaboro la teva joia personalitzada al meu taller, que es troba prop de Barcelona, amb les meves mans amb metalls nobles i pedres precioses. Materialitzo la teva idea, amb el metall que tu triïs or o plata, per transformar-la en un talismà des del concepte fins el resultat final.

una joia de disseny personalitzada per a tota la vida

Joies fetes a mà creades amb materials nobles i pedres naturals que es converteixen en el teu amulet.

Joies que perduren en el temps perquè estan carregades de significat i esdevenen un objecte de valor difícil de tirar.

Joies portadores de símbols creat expressament per a tu.

Joies fetes a mà creades amb materials nobles i pedres naturals que es converteixen en el teu amulet.

Joies atemporals que fugen del concepte de moda ràpida.

Joies saludables ja que estan fetes amb pedres que no han estat manipulades químicament i conserven les seves propietats beneficioses.

ALGUNES DE LES JOIES PERSONALITZADES QUE HE FET

joies personalitzades barcelona

Tens una joia que no fas servir i la vols transformar en un nova joia per lluir o regalar?

Qui més qui menys té en algun calaix guardat alguna joia antiga que té un valor sentimental perquè forma part del llegat familiar.
Tot i que hi ha un vincle al darrera a vegades no ens agraden o han quedat desaparellades.
Potser només vols transformar-ne una part. Puc dissenyar i elaborar a partir del teu or o pedres antigues una nova joia per tal de continuar portant les joies amb qui sents un vincle històric.

Diuen de la meva feina...

Si vols una joia única, completament dissenyada per a la teva persona estimada, tenint en compte els seus gustos, colors, materials i pedres preferides, contacta amb mi per poder dissenyar la joia més adient per a aquella persona i sorprendre-la.

Aconsegueix el teu
10%
de descompte
Omple el formulari i rebràs un codi de descompte directe en el teu email. També t’explicaré coses sobre les pedres, com cuidar les teves joies i molt més.
Informació bàsica sobre Protecció de Dades. Responsable: Núria Calsapeu Finalitat i tractament: donar accés al contingut sol·licitat i enviar comunicacions comercials relacionades Legitimació: Consentiment de l'interessat Drets: Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les dades a info@nuricalsapeu.com. Informació addicional: en la meva Política de Privacitat pots consultar més informació detallada sobre Protecció de Dades.