Joies

Arracades Mag Maginet

Arracades de plata, or de 18kt amb lapislàtzuli.

En aquestes arracades em van demanar personificar una figura que surt per Reis a Cornellà de Llobregat anomenat Mag Maginet.

Les arracades són diferents l’una de l’altra. Descriuen parts d’aquest Mag i el que tenen en comú és el blau del lapislàtzuli a dalt simbolitzant el barret.

Les ales del mussol que porta al bastó les vaig fer a una. A l’altra els hi vaig soldar la cua d’un gat , que també forma part de la simbología que envolta aquest mag de Cornellà. Finalment, la lluna, deesea del cel, símbol de culta al llarg de la historia en moltes cultures d’Orient.

LAPISLÀTZULI.

El lapislàtzuli ha estat a mans de la reialesa, sacerdots i terapeutes durant milers d’anys. Els           egipcis utilitzaven molt aquest mineral, perquè creien que era una pedra de bona sort, i també una medicina. Per exemple ho posaven en els escarbats sagrats o sobre les màscares funeràries, i també ho trituraven per a poder prendre-s’ho.

La superfície del mineral s’assembla a un cel estrellat per les inclusions de pirita ( petites taques daurades ). Els àrabs en deien que era la pedra del cel.

 

Pots consultar les condicions d’enviament

Consulta la guia de talla dels anells
Consulta la guia de preus orientatius d’aliances
Personalitza la joia