Joies

Braçalet estels marins

100,00

Braçalet de plata amb un opercle.

Categories: , Etiquetes: ,

Braçalet de plata amb una opercle.
De la col.lecció Mar.
Una simple línea de plata amb forma de mitja canya que envolta el teu braç amb un element marí. Peça inspirada en la natura totalment atemporal. És un disseny que es pot fer a totes les mides.
Està fet a mà i disseny propi.
Mida: Ample 3 mm. Diàmetre 65mm
Pes:12 gr.

L’OPERCLE.
L´opercle es troba arreu de la Mediterrània. A la vora nostra en trobem a l’Alt Empordà i a les Illes Balears. Aquests fòssils són portes formades per nàcar i carbonat de calci.
Alguns cargols marins per protegir-se dels depredadors es tanquen dins la closca i construeixen una porta o opercle que encaixa perfectament amb la seva obertura.
Polit i llis per una banda on es veu perfectament el dibuix d’un espiral i per l’altra sembla una orella. Són blanc beix o blanc d’ivori.
Hi ha moltes llegendes darrera d’aquests fòssils.
Antigament abans que el cristianisme esbandís el paganisme en deien que eren ulls de sirena. També creien que eren fills de les estrelles. Per cada estrella que hi ha al cel corresponia un ullet al mar.
Com a noms populars en diuen ulls de Santa Llúcia perquè segons conta la llegenda, Santa Llúcia de Siracusa es va treure els ulls perquè els seus pretendents no pequessin a causa de la seva bellesa. I, perquè tothom recordés la història d´aquesta màrtir del cristianisme, es van deixar milers d´ulls màgics arreu de la Mediterrània. Per això antigament es creia que guaria el mal d’ull.
També en diuen ull de Shiva. Déu adorat a països com Tíbet o Sri Lanka. Membre de la Trinitat hindú. També l’anomenen ull de la ment o intern i el relacionen amb la saviesa i el coneixement interior de cada individu.

Pots consultar les condicions d’enviament

Consulta la guia de talla dels anells
Consulta la guia de preus orientatius d’aliances
Personalitza la joia