Joies

Penjoll Cronos.

Penjoll de plata amb turmalina rosa.

Categories: , Etiquetes: ,

Aquest penjoll de plata i una turmalina el vaig fer per celebrar uns quaranta anys. Aquí doncs vaig pensar en símbols cíclics per tal de controlar el pas del temps i saber-los encarar.

La lluna és el símbol principal, l’element cíclic per excel·lència, sobre la qual han girat molts calendaris, alguns dels quals segueixen vigents.

El nom de Lluna prové del llatí i significar “brillar” o “il.luminar”.

La Lluna ens mostra el moviment cíclic de la Vida com a ritme natural. El fluir de les seves fases ens diu que tot és un cercle de naixement, creixement, mort i renovació.

TURMALINA

Aquest mineral va ser descobert per comercinats a finals de 1600. El nom prové de la paraula cingalesa turmali , que era el nom que es donava a tots els cristalls de color a la illa de Sri Lanka en aquell momento.

La turmalina de color rosa porta algunes traces de magnesi per això li dóna aquesta tonalitat.

La turmalina es trova en molts llocs del món especialmente els grans jaciments es troven a Brasil, Sri Lanka y Sudàfrica.

Durant el S.XVIII a la literatura es citen referències, que es consideraba aquesta pedra útil pels artistas,autors i actors i tots aquells que están en camps creatius.

Pots consultar les condicions d’enviament

Consulta la guia de talla dels anells
Consulta la guia de preus orientatius d’aliances
Personalitza la joia