Joies

Penjoll tiges amb àgata i òpal

150,00

Penjoll de plata amb una àgata dentrítica i un òpal.

Categories: , Etiquetes: , ,

En estoc

Penjoll de plata amb tiges calades darrera amb àgata dentrítica natural i òpal davant.
De la col.lecció tiges.
Aquesta peça és única cada pedra és natural, única i totes tenen lleugeres diferències de tons i formes. Disseny minimal i versátil per portar en múltiples ocasions.
Va amb una cadena de plata de 45cm de llarg.
Peça única i feta a mà.
Mida: 37x21mm
Pes:12 gr.

ÀGATA DENTRÍTICA.

Mineral de la figura del quars. Ve de la paraula grega “ dendron” que significa arbre. Aquestes àgates solen ser incolores, blanques o grises, i tenen inclusions de ferro o manganès semblants a arbres o falgueres, anomenades dendrites.
És una pedra associada amb les dríades gregues antigues, els boscos i els esperits dels arbres, i s’enterrava als camps en el moment de la sembra per assegurar una bona collita.

OPAL.

L’òpal és un mineral de la classe dels òxids. L’origen del nom és incert. Es creu que pot provenir del sànscrit upala, que significa “pedra” o “pedra preciosa”
Se li han atribuït varies qualitats al llarg dels temps, des de potenciar la creativitat o la consciència còsmica passant per propietats terapèutiques per guarir malalties de la vista.
Hi ha pedres precioses que les envolta una certa màgia. Sens dubte l’Òpal és una d’aquestes. Juguen amb la llum i sempre et sorprenen amb colors amagats

Pots consultar les condicions d’enviament

Consulta la guia de talla dels anells
Consulta la guia de preus orientatius d’aliances
Personalitza la joia

    Apunta't al meu newsletter

    Informa't de les novetats de joies

    Un moment...

    Gràcies per apuntar-te!