Política de privacitat

Per a Núria Calsapeu, la vostra privacitat és essencial.

Per tant, a través de la nostra Política de privacitat, garantim la seguretat al tractar les dades personals dels nostres visitants i clients.
En visitar i utilitzar el lloc web de Núria Calsapeu (www.nuriacalsapeu.com) per comprar els nostres productes o interactuar amb nosaltres d’una altra manera, reconeixeu que heu llegit aquesta Política de privacitat d’acord amb l’actual normativa europea. Siusplau, Llegiu-la atentament.

 

Qui som?

Les vostres dades seran tractades per Núria Calsapeu i Culubret , DNI 38834097T, amb domicili al carrer Josep Soler, 70 baix 08310 Argentona ( Barcelona ).

 

Quina informació personal recopilem sobre tu?

Recopilem dades personals sobre vostè quan accedeix i utilitza el nostre lloc, es subscriu al nostre butlletí, ens compra un producte, contacta amb nosaltres (ja sigui per escrit, per correu electrònic, per telèfon o en cas contrari), o publiqueu contingut a les nostres pàgines de xarxes socials.
El tipus de dades personals que processem pot incloure: (a) informació personal general (nom, cognoms, sexe, data de naixement), (b) dades de contacte (adreça de facturació, adreça de lliurament, adreça de correu electrònic i número de telèfon), ( c) dades de pagament (compte bancari i dades de la targeta de crèdit), (d) dades tècniques (protocol d’Internet (IP)), adreça, dades d’inici de sessió, tipus i versió del navegador, configuració i ubicació de la zona horària, tipus i versions de connectors del navegador, sistema operatiu i altra tecnologia dels dispositius que utilitzeu per accedir a aquest lloc) (e) dades de comportament (nom d’usuari i contrasenya, historial de compres, temps invertit al lloc, elements en què s’ha fet clic, etc.).

 

Per què conservem i fem servir la vostra informació?

Utilitzem la vostra informació amb els propòsits de: enviar-vos comunicacions promocionals i de màrqueting que continguin actualitzacions i notícies exclusives sobre els nostres productes, proporcionar-vos accés als nostres productes i serveis i complir les comandes de productes, processar les vostres compres, processar pagaments, respondre a qualsevol correspondència de Vostè, inclosos els comentaris, queixes i problemes tècnics, i, en general, per gestionar el vostre compte amb nosaltres.

 

Heu de proporcionar informació personal?

No teniu cap obligació de proporcionar aquesta informació, però és possible que no puguem processar la vostra comanda i enviar-vos els correus electrònics de confirmació d’enviament i d’enviament necessaris si no ens proporcioneu certa informació sol·licitada. Per tant, el fet de no proporcionar dades personals pot constituir, en alguns casos, una raó legítima i justificada per no processar la vostra comanda per a la compra de productes venuts al nostre lloc, però us ho notificarem si és el cas en aquell moment.

 

Amb qui compartim la vostra informació personal?

De tant en tant, és possible que hàgim de compartir informació vostra amb els proveïdors de serveis de tercers següents: proveïdors de serveis de correu electrònic, proveïdors de solucions de pagament (proporcionareu informació de la targeta de crèdit o de dèbit directament als nostres proveïdors que processin més detalls del pagament), empreses que gestionen el nostre servei d’enviament de comandes, qualsevol empresa de lliurament que puguem utilitzar de tant en tant i amb altres empreses que ens proporcionin serveis d’assistència, incloses les empreses d’allotjament de llocs web.

No obstant això, només proporcionarem a aquestes empreses la informació que necessiten per dur a terme els seus serveis i estan obligades a no divulgar-la ni utilitzar-la amb cap altre propòsit. Qualsevol tractament de tercers de les vostres dades en nom nostre estarà subjecte a obligacions de seguretat i confidencialitat d’acord amb aquesta Política de privacitat i les lleis de protecció aplicables.

En determinades circumstàncies, de vegades, per llei, ordre judicial o autoritat governamental ens pot exigir que revelem informació personal relacionada amb vosaltres i ens reservem el dret de complir qualsevol sol·licitud legalment vinculant.

 

Quins drets tinc en relació amb la meva informació personal?

Teniu els drets següents en relació amb les vostres dades personals:

  1. dret a sol·licitar una còpia de les vostres dades personals que estem en poder,
  2. dret a sol·licitar la rectificació de les dades personals inexactes o incompletes que posseïm, sense dilacions indegudes,
  3. el dret a sol·licitar que esborrem les dades personals que posseïm sobre vosaltres sense dilacions excessives
  4. el dret a sol·licitar que restringim el tractament de les vostres dades,
  5. el dret de transferir les vostres dades personals a un altre controlador i
  6. el dret a oposar-se en qualsevol moment a determinats tipus de processament de les seves dades personals per part nostra.

 

Si no esteu satisfets amb la resposta que rebeu, també teniu el dret de presentar una reclamació a la APDCAT ( Autoritat Catalana de Protecció de Dades ) si considereu que s’han infringit els vostres drets sobre les vostres dades personals. Tot i això, agrairíem l’oportunitat de tractar les vostres preocupacions abans de fer-ho.

 

Quant de temps conservareu la meva informació?

Només conservarem les vostres dades personals durant el temps raonablement necessari per complir les finalitats per a les quals es van recollir.

Si ens indiqueu que voleu suprimir el vostre compte, prendrem mesures per suprimir totes les dades personals que posseïm sobre vosaltres un cop ja no sigui necessari que el conservem. Tanmateix, és possible que hàgim de conservar certa informació personal fins i tot un cop s’hagi tancat o suprimit un compte de client per fer complir els nostres termes, per prevenir fraus, identificar, emetre o resoldre reclamacions legals i per tal de mantenir els registres adequats.

 

Com protegim la informació personal que ens proporcioneu?

Mentre emmagatzemem les vostres dades, fem servir les mesures de seguretat adequades per evitar que la vostra informació personal es perdi, s’utilitzi o s’hi accedeixi de manera no autoritzada. Analitzem regularment els nostres sistemes i polítiques de seguretat per garantir que les vostres dades siguin segures i protegides.

Malauradament, malgrat els nostres esforços per mantenir segures les vostres dades personals, no podem garantir la seguretat de la vostra informació personal enviada i no podem ser responsables de cap pèrdua que pugueu patir si un tercer procura accés no autoritzat a les dades que ens proporcioneu a nosaltres
De tant en tant, el nostre lloc pot contenir enllaços a altres llocs web que estan fora del nostre control. No assumim cap responsabilitat per les pràctiques de privacitat, les dades recopilades o el contingut d’aquests altres llocs web. Si accediu a aquests llocs web de tercers, assegureu-vos que també reviseu atentament les seves respectives polítiques de privacitat abans de proporcionar-los dades personals.

 

Cookies

Una cookie és un petit fitxer que el nostre lloc web pot col·locar al vostre dispositiu i que emmagatzema i, de vegades, fa un seguiment de la informació sobre l’ús que feu del web. Les cookies ajuden a determinar l’ús, l’interès i el nombre d’accés al lloc i ens permet reconèixer-lo i millorar la seva experiència del web. Com molts altres llocs web, col·loquem cookies al vostre dispositiu per ajudar-nos a oferir una millor experiència quan navegueu pel nostre web.

Reconeix i accepta que en continuar utilitzant el nostre lloc sense gestionar les seves opcions i preferències de cookies, accepta la nostra configuració de cookies i accepta que entén aquesta Política de cookies.

La majoria de navegadors web es configuren inicialment per acceptar cookies, però podeu modifica-ne la configuració perquè ja no estiguin habilitades a tots els llocs web que visiteu. Tanmateix, tingueu en compte que pot ser que algunes funcions del nostre web no funcionin si elimineu o desactiveu les cookies i també restringir-ne determinades afectarà la vostra experiència d’usuari.

Quan utilitzem cookies que contenen dades personals, només processarem aquestes dades personals tal com s’estableix en aquesta política.

Apunta't al meu newsletter

Informa't de les novetats de joies

Un moment...

Gràcies per apuntar-te!