Sobre mi

Des de ben petita que recordo jugar moltes hores al taller que tenia el meu avi envoltada de llimes i serres per manipular fustes i ferros. Segurament per això les olors i l’ambient de tallers sempre m’han agradat.

Recordo també portar entre els meus dits llapis per omplir llibretes i parets de traços. La meva feina l’he anat desenvolupant però el dibuix, com a base fonamental per projectar idees, sempre ha format part de mi com a principi de realització de qualsevol peça.

La joieria és el meu mitjà d’expressió. Reflexiono sobre la vida i materialitzo les idees a partir de símbols universals. M’agrada perquè és un treball de construcció de petit format, que em permet controlar tot el procés des de la idea inicial fins el resultat final. Projectar i construir signifiquen per a mi viure instants de plenitud.

Treballo amb or, argent i pedres. Les pedres naturals ens poden proporcionar benestar perquè ens connecten amb la nostra essència, la mare terra. És per això que només adquireixo i treballo amb gemmes que han estat cuidades en tot el seu procés i no han estat manipulades químicament.